|
| __Lexikon__ | |
|
+2Admin(Tete) AnA*fAn*SeRrAnO 6 posters | Autor | Poruka |
---|
AnA*fAn*SeRrAnO Admin
Broj poruka : 613 Datum upisa : 03.06.2008
| Naslov: __Lexikon__ Čet Jul 03, 2008 10:09 pm | |
| Ime i prezime : E-mail adresa : Datum rođenja : Horoskopski znak : Omiljena boja : Razred : Omiljeni tenniser: Omiljena tenniserka: Omiljen/a glumac/ica : Omiljen/a pewac/ica : Omiljena serija,film : Omiljena pesma : Omiljena grupa : Ime wase simpatije,decka : Opišite sebe ukratko : Napisi tri twoje mane : Napisi tri twoje wrline : Šta nikada nebi uradila : Twoj idol je : Šta bi promenila na sebi : Šta uwek nosis sa sobom : Nesto za kraj : | |
| | | Admin(Tete) Admin
Broj poruka : 455 Godina : 30 Lokacija : Kuca Datum upisa : 20.04.2008
| Naslov: Re: __Lexikon__ Pet Jul 04, 2008 12:05 am | |
| Ime i prezime :Milica E-mail adresa :............... Datum rođenja :1.10.1994 Horoskopski znak :vaga Omiljena boja :zuta, plava, crvena..... Razred :sada osmi Omiljeni tenniser:Novak Omiljena tenniserka:Ana Ivanovic Omiljen/a glumac/ica :ima ih puno Omiljen/a pewac/ica :takodje Omiljena serija,film :Los-serrano, najbolje godine, korak napred Omiljena pesma :e pa sada........ Omiljena grupa :Upa dance, Rbd........ Ime wase simpatije,decka :nemam Opišite sebe ukratko :Volim da se druzim, pametna sam........... Napisi tri twoje mane :brzopleta i ja mislim da nemam vise ni jednu manu Napisi tri twoje wrline :pametna, duhovita,lepa... Šta nikada nebi uradila :nemam pojma Twoj idol je :nemam idola Šta bi promenila na sebi :nista Šta uwek nosis sa sobom :mobilni Nesto za kraj :cmokiccc | |
| | | dejan Admin
Broj poruka : 274 Godina : 34 Datum upisa : 20.04.2008
| Naslov: Re: __Lexikon__ Pet Jul 04, 2008 3:00 pm | |
| Ime i prezime :Dejan Radulovic E-mail adresa :/ Datum rođenja :22.4.1990 Horoskopski znak :bik Omiljena boja :crno-bela Razred :4. cu sad Omiljeni tenniser:nole Omiljena tenniserka:ana Omiljen/a glumac/ica :ima ih dosta Omiljen/a pewac/ica :-II- Omiljena serija,film :serija:pb,seranovi,rbd,dexter film:lord of the rings Omiljena pesma :/ Omiljena grupa :/ Ime wase simpatije,decka :edita Opišite sebe ukratko :bla bla bla Napisi tri twoje mane : Napisi tri twoje wrline : Šta nikada nebi uradila : Twoj idol je :nemam Šta bi promenilo na sebi :nista Šta uwek nosis sa sobom :ovaj grb sto imam na avataru Nesto za kraj :baj baj | |
| | | serranovi_the_best ides u odeljenje sa tete
Broj poruka : 282 Godina : 29 Datum upisa : 08.07.2008
| Naslov: Re: __Lexikon__ Uto Jul 22, 2008 2:26 pm | |
| Ime i prezime :Nina Jovanovic E-mail adresa :nina.jovanovic995@gmail.com Datum rođenja :03.05.1995. Horoskopski znak :Bik Omiljena boja :sve osim roze Razred :VII 4 Omiljeni tenniser:Novak Omiljena tenniserka:ana ivanovic Omiljen/a glumac/ica :\ Omiljen/a pewac/ica :\ Omiljena serija,film : serranovi, srcolomac, high school muzical, Sedmo nebo... Omiljena pesma :\ Omiljena grupa :\ Ime wase simpatije,decka :Stefan Opišite sebe ukratko :...hmmm.... to bi neko drugi trebao Napisi tri twoje mane :tvrdoglava, jao ne znam stvarno to bi trebao neko drugi da napise Napisi tri twoje wrline :brizna, jao ne znam stvarno to bi trebao neko drugi da napise Šta nikada nebi uradila :ubila se Twoj idol je :\ Šta bi promenila na sebi :\ Šta uwek nosis sa sobom :sjaj, mob, maramice, pare Nesto za kraj :vozdra..xex
Poslednji izmenio serranovi_the_best dana Čet Avg 21, 2008 4:04 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | goca Admin
Broj poruka : 175 Godina : 30 Lokacija : beograd/bele vode Datum upisa : 20.04.2008
| Naslov: Re: __Lexikon__ Uto Jul 22, 2008 9:52 pm | |
| Ime i prezime :gordana miscevic E-mail adresa : www.gocamiscevic@gmail.comDatum rođenja :03.01.1994 Horoskopski znak :jarac Omiljena boja :crvena Razred :8-4 Omiljeni tenniser:nadal,federer,nole Omiljena tenniserka:jelena jankovic Omiljen/a glumac/ica :antonio banderas,orlando blum,edi marfi,uma turman dzenifer aniston,sofija bus Omiljen/a pewac/ica :anetta olzon,tarja,jovan perisic )) Omiljena serija,film :film-gospodar prstenova i gordost i predrasuda,serije-rbdw,seranovi,charmed,largo,wicked wicked games... Omiljena pesma :end of all hope,amaranth,bye bye beautiful,moje najmilije Omiljena grupa :nightwish Ime wase simpatije,decka : / Opišite sebe ukratko :tvrdoglava )) Napisi tri twoje mane :/ Napisi tri twoje wrline :/ Šta nikada nebi uradila : sve sto mi padne na pamet uradim :-D Twoj idol je :/ Šta bi promenila na sebi :nista... Šta uwek nosis sa sobom :fon (bez njega ne mogu da zivim) Nesto za kraj : bye | |
| | | # ANGEL DE DVD # vidjas tete
Broj poruka : 83 Datum upisa : 02.08.2008
| Naslov: Re: __Lexikon__ Ned Avg 03, 2008 5:28 pm | |
| ime i prezime:maja stankovic datum rodjenja:14.8.1994. horoskopski znak:lav omiljena boja:roze,bela,ljubicasta & siva razred:8/2 omiljeni teniser:nole,nadal omiljena teniserka:ana ivanovic omiljen/a glumac/ica:poncho,wentworth miller,orlando blum,dulce maria,angelina dzoli omiljen/a pevac/ica:justin timberlake,m.a.a.,dulce maria & rihanna omiljena seija/film:film:cinderela story,sto vise to bolje,hsm 1,2,3 seija:seranovi,rebelde,one tree hill omiljena pesma:summer love,me pica,nepopravljivo,nuestro amor... omiljena grupa:rbd,us 5,sjk ime vase simpatije/decka:luka opisi sebe ukratko:ambicijozna,druzeljubiva & iskrena napisi 3 tvoje mane:tvrdoglavos,/,/ napisi 3 tvoje vrline:iskrenost,druzeljubivost...jako sam ambiciozna (to je dobro/lose) sta nikad ne bi uradila:/ tvoj idol je:sama sam sebi idol... sta bi promenila na sebi:brobusila pirsing na nos sta uvek nosis sa sobom:mobilni,sjaj,pare nesto za kraj:bye+bye=kraj | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: __Lexikon__ | |
| |
| | | | __Lexikon__ | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |